Dokumenter jakt-/fisketuren

Husker du den jaktturen i 2007, eller var det i 2008? Den hvor du så den mest sinnssyke soloppgangen noen sinne? Nei, ikke helt? Kanskje du fortsatt har bildene på mobilen et sted, eller muligens overførte du dem til en harddisk for en stund siden?

Det kan være at det er på tide å hente disse minnene frem fra glemselen. og tørke støv av de gamle bildene som ligger gjemt i ett eller annet digitalt format, langt fra jevnlig beundring.

shutterstock_236762758

Digitalt format stadig vanligere

Det er ikke til å stikke under en stol – sosiale medier sammen med enkelheten av å ta bilder med mobilen og andre digitale kameraer har gjort at vi i større og større grad glemmer å fremkalle bildene våre slik at vi kan nyte dem i fysisk form. Et annet problem med digitale bilder er at de er utsatt for andre farer enn fysiske bilder. Det er det jo faktisk ingen andre enn du som kan gjøre noe med, og et godt sted å starte er med de beste jakt- og fiskebildene dine.

Mange muligheter å velge mellom

Det finnes et helt mylder av ulike muligheter for hvordan man kan forevige minnene og mange velger nok helt enkle forstørrelser i en fin ramme. Og det er det jo selvsagt ingenting i veien med, men samtidig kan det jo også være hyggelig å dra den litt lengre. Her er det kun fantasien som setter grenser, men gode alternativer er for eksempel å samle bildene i en fotobok du setter sammen selv, en collage av favorittbildene rammet inn individuelt eller innenfor samme ramme, eller kanskje en T-skjorte eller kaffekopp med favorittmotivet på. Dette kan også bli hyggelige gaver til de du delte opplevelsen med!

Uansett hva du velger, vil du helt klart ikke angre på at du har hentet frem de gamle bildene fra glemselen. Nostalgien og minnene kan kanskje også være med på å inspirere din neste naturopplevelse!