En avslappende fisketur

Fisketurer er noe vi drar på for å senke skuldrene og endelig kunne slappe av. Men dersom uhellet skulle være ute og fisken ikke skulle bite vil ikke turen være like gøy. Dårlig vær og dårlig selskap kan gjøre en fantastisk tur i skog og på hav til en dårlig opplevelse. Det er alltid lurt å ha ett eller annet i tankene i tilfelle dette skulle skje deg. Ingenting skal kunne stoppe deg fra å ha en herlig tur bak fiskestangen ute på tur!

Forbered deg på dårlig vær

Været er uforutsigbart og det er alltid lurt å være forberedt på hver en situasjon. Dette betyr ikke at man er nødt til å pakke parkasen på tur, men litt ekstra ullundertøy og klær i tilfelle regn kan være lurt å ha med seg. Vanntette poser og klær er viktig når man holder seg på eller ved havet. Dårligere klær og uforutsett kulde og regn kan være en stor årsak til en dårlig disketur som resultat.

Med internett tilgjengelig

Med tilgang på internett har man aldri en grunn til å skjede seg på tur. Dersom man ligger inne i teltet en sen kveld med regn kan en time på telefonen være helt greit. På telefonen, med godt internett tilgjengelig, har man nå en mengde med underholdning, musikk, spill og annet tilgjengelig. Biter ikke fisken kan for eksempel en ny rekord på favorittspillet eller en stor jackpot havne på kroken.

Uten nett

Uten nett tilgjengelig er det bare å trekke seg tilbake og nyte regnet som slår mot teltet, eller fuglene som flyr rundt i nærmiljøet. En kikkert og fuglebok, en god roman eller en gitar er klassiske ting vi gjerne tar med oss ut i skogen eller på båten.