Ta vare på de beste minnene

Selv om tidene forandrer seg, er det godt å holde fast ved de gamle minnene, slik at man kan se tilbake på livet sitt og glede seg over alle de gode opplevelsene man har hatt.

Fisketuren i 1982

Dette er et typisk eksempel på en film som man vil bevare for å se på senere, og snart er det ikke flere videospillere å finne i Norges land – eller Europa! Derfor kan det være greit å vite at man har muligheter til å overføre fisketuren til et mer moderne format, som USB eller DVD, slik at man når som helst kan plukke frem filmen og spille den av for barna eller vennegjengen, mens man mimrer om svunne tider.

old-people-looking-at-pictures

For de kommende generasjoner

Tenk selv på hvor morsomt det hadde vært å ha filmene fra barndommen din på DVD, slik at du var sikker på at de ikke blir så lett ødelagt, eller at du ikke lenger kan se dem. Digitale formater varer vesentlig lenger enn de gode, gamle filmene på 8mm eller VHS. Og senere kan man alltid overføre disse til et annet format for fortsatt oppbevaring, om man vil.

Ta din fortid med inn i fremtiden

Er det ikke fisketuren eller familiefilmene du foretrekker, kan det være at du har andre videoer du vil beholde. Kanskje den første utgaven av Ghostbusters står og samler støv i VHS-hylla di, kanskje du stadig opplever déjà vu med Tilbake til fremtiden-triologien eller kanskje du har et bokssett med alle James Bond-filmene som du ikke vil kvitte deg med? Uansett hvilke filmer du vil ta vare på, er det mulig å ta dem med inn i fremtiden. Bytt til et mer varig og sikkert format i dag – det er bare å kontakte en fotobutikk som tilbyr denne tjenesten!